Back to All Events

Stille retræte

• Kristuskirken 7 Baggesensgade København, 2200 Denmark (map)

Hvornår slapper du af og er stille med Gud?

For de fleste af os er det ikke så tit, som vi kunne ønsker os.

For alle er det vigtigt at slappe af komme ned i gear og blive stille. For alle os, der står med ansvar for andre folk, er det ekstra vigtigt. Vores egen vandring og andres vanding påvirkes af, om vi komme ned i gear og tæt med Gud eller ej.

Den 17. marts kl.9.00-20.00 har vi lavet i stilleretrætte i samarbejde med Byens Valgmenighed og Hans Erik Friberg fra Klostergaarden i Taastrup.

Hans Erik vil sammen med de folk, der bor på klosteret, sørge for mad og forplejning til os. Det vil sige, at du er fri til at være sammen med Gud.

Under retræten vil der være mulighed for at deltage i tidebønner, få en samtale, læse i bibelen, gå ture osv. Fokus i det hele er, at du skal være sammen med Gud og lytte til ham.

Program for retræten:
9.00: velkomst med kaffe og croissant.
- Lidt om Klostergaarden.
- Lidt  om retræte
9.30: tidebøn. Herefter går vi ind i stilheden.
12.00: tidebøn
12.30: Frokost i stilhed
15.00: tidebøn
15.30: kaffe i stilhed
18.00: tidebøn. Herefter går vi ud af stilheden
18.30: middag i munterhed og samtale :-)
20.00: farvel

Det koster kun 150,- at deltage.

Tilmelding sker ved mail til mig på administrator@re-gen.dk. Der er begrænset pladser, så det er efter først til mølle.

Tilmeld dig senest 26. februar.

Jeg håber, at du finder tid til at være stille med Gud.

Fedt, hvis du vil være med den 17. marts.

Guds fred
Bodil