DNA aften

Vi vil gerne inviterer til DNA aften, hvor vi sammen udforsker det at være regen/Kristuskirken. Vi tror det er tid til vi oplever at vi oplever at vi er et fællesskab og vi sammen går med vores passion om at opdage mere af Gud og elske KBH.

Første aften er tirsdag d. 18. april, kl. 18 med spisning. Tilmeld dig her

DNA aften har fokus på at give regen/Kristuskirkens funktioner, udviklingspotentiale og vores sprog og forståelse videre. DNA aften er for dig som leder noget i kirken, det kan være et gudstjeneste team, du er netværksgruppeleder, eller andet ledelse. Det er også for dig som bærer med i kirken, du har et hjerte for at se hvordan regen/Kristuskirken kan være med til at forandre den her by og hvordan vi som fællesskab opdager mere af hvem Gud er.

Vi starter med at spise sammen, vi skal tilbede sammen og dykke mere ind i Gud. Der vil være undervisning i nogle af værktøjer som vi har fundet inspiration i.