Back to All Events

Fælles Seniortræf

• Kristuskirken 7 Baggesensgade København, 2200 Denmark (map)

FÆLLES SENIORTRÆF FOR ALLE KØBENHAVNS BAPTISTMENIGHEDER I KRISTUSKIRKEN, BAGGESENSGADE 7, 2200 NØRREBRO

VEL MØDT TIL ET BERIGENDE SAMVÆR I et varmt fællesskab og et hyggeligt afslappet miljø. Vi begynder med lækkert smørrebrød, lytter og synger sammen, får os en rigtig god eftermiddag. Enhver (naturligvis også gæster) er hjertelig velkommen. 50,00 kr. Icl. Servering med smørrebrød, kaffe - the og kage.

Staten Israel fejrer 70 år den 14. maj 2018

Vi hart inviteret  Poul kirk tidligere pastor ved Odense Bykirke Poul Kirk har i mange år beskæftiget sig med mellemøsten og især Israel. Han er kendt for at bringe en nuanceret og aktuel inspiration om forholdene i mellemøsten, hvor han sammen med sin hustru, Karen Margrethe også har været bosat i 2 år.

TILMELDING Tilmelding (bindende) senest den 11. marts 2018 til  Rigmor Pedersen  Telefon 3678 6271 Betaling sker ved indgangsdøren til kirken. Gerne samlet for hver kirke.

Earlier Event: March 18
Later Event: March 30