Back to All Events

Fællesskabssøndag i Vanløse

  • slotsherrensvej 29 2720 vanløse (map)

Vi vil gerne inviterer til en formiddag med bål og hygge i vores have. Vi ønsker at have fællesskab med flere, de søndag der er ikke er gudstjeneste. Vi ønsker et åbent fællesskab hvor alle kan være med, et fællesskab hvor alle bliver set og hvor man godt må stille spørgsmål og svare hvordan man rigtig har det!

Kom og vær med mellem kl.10 og 12, hvor vi vil have bål, kaffe, hygge og vi laver nogle aktiviteter med børnene og de voksne. Denne søndag vil handle om palmesøndag. (-ja det bliver nok klassikeren med at lave nogle palmeblade!) Vi håber meget gerne på godt vejr, hvis det regner går vi ned i vores  kælder, og bruger noget tid på lovsang og aktiviteterne.

Simon og Charlotte


Earlier Event: April 11
Lovsangsaften på Amager
Later Event: April 21
Påske Gudstjeneste