Back to All Events

Visonssøndag

• Kristuskirken Baggesensgade 7 København N (map)

Kære menighed

Før sommerferien sendte vi et brev ud om den replant-proces vi er i gang med som menighed.
Det er en proces og en rejse, som vi stadig er i gang med. Derfor vil vi søndag den 15. september ikke mødes til gudstjeneste, men i stedet samles om denne rejse.
Vi vil bruge formiddagen på at dele den retning, vi som ledelse oplever vi skal gå, og invitere jer med på Replant-rejsen. Desuden vil vi have tid til lovsang og til at bede sammen.
Vi tror denne formiddag er et rigtigt vigtigt startpunkt for vores rejse sammen, og at DU er en vigtig rejsemakker.
Vi håber derfor du vil prioritere at være med! Vi glæder os til at sætte sejl sammen med jer!

Praktisk: vi starter kl. 10 til velkomst og lækker morgenmad. Der er børnekirke (nu med musikindspilning for de store børn) Der er plads til dig! Meld dig rigtig gerne til, så vi kan lave nok morgenmad og kaffe!

Kærlig hilsen stab og menighedsråd

for spørgsmål skriv til henrik@re-gen.dk

OBS! Halvmaraton - brug for en alternativ rute ind til Kristuskirken?

I bil: Fra Åboulevarden er det muligt at komme ind til Kristuskirken ved at køre via Griffenfeldtsgade, Korsgade og Stengade til Baggesensgade. Se kort nedenfor.

I bus/tog: Find en bus til Åboulevarden/HC Ørstedsvej (fx 5C), og gå derefter ruten som vist på kortet herunder. Alternativt kan du gå fra Nørreport.

Gåben/cykel: Ved søerne er der tunnel der gør passage muligt, hvis du kommer fra Indre by/Østerbro af. Kommer du fra Ferederiksberg/Nordvest/Vanløse/Amager, så følg ruten fra Åboulevarden som beskrevet på kortet herunder.

Earlier Event: September 8
Søndagsfællesskaber