Back to All Events

Connect KBH folkekøkken

Connect København inviterer til gratis folkekøkken for studernede og åben samtale mellem Fries Before Guys duoen Josephine Kuhn og Nanna Elizabeth Hovgaard og forfatter og debattør Jacob Munk om emnet “Er Gud kun for gamle damer og kedelige præster?”.

Åben samtale: Josephine Kuhn og Nanna Elizabeth er personerne bag den den populære podcast Fries Before Guys, hvor både hverdagsemner og tabubelagte temaer bliver vendt med ærlighed, ægthed og uden omsvøb. På scenen sammen med dem kommer forfatter og teologistuderende Jacob Munk, som lige nu er aktuel med bogen “en langt bedre vej”, som handler om seksualitet og Gud.

Gratis folkekøkken for studerende: Vi laver lækre salater, helstegt pattegris og masser af falafler, inden Fries Before Guys og Jacob Munk går på scenen. Maden er gratis for studerende og koster 30 kr., hvis du ikke er studerende.

Arrangementet foregår torsdag d. 19/9 kl. 18.00 i Kristuskirken på Baggesensgade 7, 2200 KBH N. Folkekøkkenet åbner kl. 18.00, den Fries Before Guys og Jacob Munk går på kl. 19.30.

Earlier Event: September 15
Visonssøndag