Back to All Events

Gudstjeneste

Kom og vær med til opdage Gud sammen med os. Vi fejrer gudstjeneste med lækker lovsang, super børnekirke og inspirerende og udfordrende tale. Du er altid velkommen til at være med til gudstjeneste, her plads til alle.  

Vi starter med lovsang, derefter går børnene i vores super børnekirke, mens er der måske mere lovsang. Derefter deles perspektiver på Gud, tro, vores identitet, opmuntringer og udfordringer. Vi er ærlige og taler om livet som det er, helt uden filter.  Til slut i gudstjenesten har vi altid nadver, hvor det er helt frivilligt om man vil være med.  Vi deler nadver til hver gudstjeneste, fordi vi tror det er vigtigt for vores fællesskab at vi gentagne gange opdager mere sammen om hvem Jesus som fællesskab. 

Kom allerede kl 10 og få kaffe og morgenmad og nyd fællesskabet. Du er altid velkommen

Earlier Event: September 29
Aftentid med Gud og vores sårbarhed
Later Event: October 13
Søndagsfællesskaber